Aikaa on kulunut edellisestä päivityksestä ja elämä asettunut tiettyyn uraansa. Toisen kanssa olemme ja asumme yhdessä. Exän ensimmäinen juttu kariutui mutta nyt hänellä on uusi suhde, joka vaikuttaa hyvältä. Ex suhtautuu minuun hyvin luontevasti, exän uusi avokki myös, joten olen oikein tyytyväinen. Lapset tykkäävät tilanteesta myös.

Toisen kanssa on arki kuviossa ja montaa asiaa on saatu opiskella tässä yhteiselossamme. Pari kertaa on ollut tilanne, että olen ollut valmis näyttämään ovea Toiselle ja kerran Toisen halusta hän mietti lähtemistä ihan tosissaan. Muutaman tunnin ajan...

Meidän keskinäinen suhteemme toimii ja välitämme kovasti toisistamme. Paineet tulevat siitä arjesta ja ajan puutteesta mutta koitamme tehdä asialle jotain. Lapsettomalle miehelle myös lastenkasvatus on joskus pohdinnan paikka vaikka onneksi he kaikki kuitenkin pitävät toisistaan ja tulevat juttuun. Toinen tuntuu ajoittain kaipaavan enemmän vain minun kanssani kahden oloa ja sen järjestäminen on järjestämistä. Mutta takana on mukavanpituinen kahden tehty lomareissu, josta oli arki kaukana eli onnistuu nekin hetket joskus :)

Pidän edelleen illoista jolloin nukkumaan mennessä Toinen kietoo minut kainaloonsa. Pidän yhteisestä huumorista ja toistemme huomioinnista. Kaipaan välillä niitä hotelliöitä ja vain toisiimme keskittymistä, mutta en kaipaa tippaakaan salailua ja paljastumisen pelkoa! Tulevana kesänä virallista yhdessäoloa tulee vuosi täyteen. Paljon on tähänkin vuoteen mahtunut, jos paljon oli sitä edeltävääkin. Pikkuhiljaa ex ja Toinen tuntuvat myös mahtuvan samaan tilaan keskenään, vaikka selväähän on, että ex ei ole tätä juttua hyväksynyt, mutta ei osoita kuitenkaan enää mieltään asiasta ja lasten hoidon osalta molemmat hyväksyvät toisensa. Se on jo paljon se.