Lämpimät kesäpäivät ja sopiva tuuli. Ihanaa kun on lämmintä ja tuuli puhaltaa niin ettei hikoiluta liikaa ! Minä olen niitä ihmisiä, jotka erittäin harvoin valittavat, että loppuis tää helle. No, töissä ei ole aina niin hauskaa kun miettii, että voisi sitä makoilla vaikka rannalla, mutta enpä muuten lämmöstä valita.

Kesällä on upeaa rakastella ulkona. Tuuli tyyntyy illaksi, on vielä lämmintä ja ei hyttysiä. Viettelin miehen suihkunraikkaana, satiininen, ohutolkaiminen "yömekko" päällä. Helmat heilahteleivat kävellessäni ja satiini painautui ihoani vasten. Avasin miehen pyyhkeen ja annoin sen pudota jalkoihin. Laskeuduin polvilleni nurmikolle ja nuolin. Jokainen tiellä ohiajava autoilija olisi voinut nähdä meidät. Mies oli aivan innoissaan heti.

Enpä muista milloin olisi ollut näin nautinnollista seksiä ulkona ! Useammassakin paikassa. Onneksi kukaan ei ajanut tiellä juuri silloin. Olisi kyllä ollut näkemistä... minä olisin voinut laskea hameen helmat äkkiä alas, mutta mies ei olisi saanut alastomuuttaan piiloon ihan niin nopeasti.

Tänään on kesäpäivän tasaus. Tai seisaus, kuten yhdessä kalenterissani lukee. Kerroin miehelle sen, nyt on kesäpäivän seisaus, yötön yö. Mitä tehtäis tänään, ilma on täydellinen ?