...kosketustasi niin että sattuu.Haluaisin tuntea ihollani kätesi pehmeän, hellän ja leikkisän otteen. Lujan halauksesi. Haluaisin niin kovin painautua sinua vasten ja halata päästämättä irti. Painaa pääni rintaasi vasten ja imeä itseeni tuoksuasi. Olla pieni ja hento sylissäsi.

Osaat koskettaa niin hyvin. Lempeästi. Joskus aivan kevyesti juuri ja juuri sormenpäillä hivellen ja joskus taas voimakkaammin painaen ja hieroen. Koskettelet minua kun istumme sohvalla vierekkäin. Kosketat ohimennessäsi keittiössä kun laitat ruokaa ja minä katselen. Autossa pidät kädestäni kiinni ja kauppaan kävellessämme kuljemme käsikkäin. Saat minut nauramaan piirtäessäsi kuvioita selkääni tai arvuuttelemalla kuka selässäni juoksee.

Fyysinen kaipuu sinuun pakahduttaa. Edellisestä tapaamisestamme kahdestaan on kulunut liikaa aikaa. Vaikka olemme nähneet ja halanneet tässä välissä muutaman kerran, niin se ei riitä. Haluan sinua.

Oman miehen kosketus ei sytytä nyt. Viikonlopusta jääneet huonot fiilikset miehen suhteen kaivelevat. Säikähdin sitä tunnetta minkä miehen kosketus synnytti. Mies yritti herättää minut sunnuntai aamuna sivelemällä reittäni. Hän teki sen liian nopeasti ja kärsimättömästi. Miten voi miehen itsehillintä olla näiden vuosienkin jälkeen niin heikkoa, että hän ei malttaisi edetä vähän hitaammin. Minä rakastan aamuseksiä ja mies tietää sen, mutta mikä kiire sillä on edetä heti vyötärölinjan alapuolelle ? On toisaalta imartelevaa, että mies selittää kiireensä johtuvan halustaan minuun, mutta uskon halun olevan välillä vain halua seksiin ja laukeamiseen. Eihän se ole paha asia vaan luonnollista. Minäkin haluan joskus vain laueta, vaikka sitten tyydyttämällä itseni. Mutta minä myös haluaisin kiihottua koskettelusta ja olla valuvan märkä ennenkuin mies on koskenut suoraan alapäähäni. Mies kiihottuu kun vain ehdotan hänelle rakastelua. On äärimmäisen harvoja kertoja, että olisin päässyt imemään puolikovaa miestä, hänellä seisoo todella helposti. Aina.

Säikähdin itsessäni sitä tunnetta, että miehen kosketus oli minusta vastenmielinen. Olisin halunnut pyristellä siitä pois. Yritin ohjata hänen kättään muille alueille ilman, että mies kokee sen torjuntana, sillä yritin päästä tunnelmaan mukaan koska rakastelu sinällään on hyvää ja tyydyttävää.. Mies ei tuntunut nyt ymmärtävän vaan eteni vain omaa linjaansa. Silloin oli vaikea ajatella miehen kosketusta hyväilynä, kun olisin halunnut tyrkätä hänet pois läheltäni. Älä koske !



"Kosketuksen kaipuu viekin silloin kaiken mukanaan..."
( ja niin kun kaiken menettää, mikä silloin meitä suojaa, kun tunteet häviää ja muistot vain jää...)