Eikö tää tosiaan jo voisi helpottaa? Exän kanssa on ihan järkyttävää. Uusi nainen ei taida täyttää kaikkia toiveita, koska ex jaksaa välittää minun elämästäni (lue: panetko Toisen kanssa, sä haluat vaan panna Toisen kanssa jne.) ja puuttua siihen. Ja seuraavassa hetkessä hän ja uusi nainen viestittelevät minulle kuinka onnellisia he ovat yhdessä.

Niin? Kuuluuko se asia minulle? Eläisivät vaan omaa elämäänsä. Valitettavasti lasten asioiden takia joudun olemaan yhteydessä molempiin :( Kerroin exälle, että on väärin uutta naista (ja Toista) kohtaan, jos ex ei voi lakata olemasta mustasukkainen minusta ja lapsista. Kun eihän nyt enää tarvitsisi?? Uusi nainen muuttaa lapsi- ja eläinlaumansa kanssa exän luo näinä päivinä, joten josko se siitä helpottaisi kun exän illat täyttää melkoinen tohina. Elän toivossa.

Pahimmillaan olen ollut aivan kyllästynyt olemaan yhtään kenenkään seurassa enkä halua Toiselle kaikkia näitä asioita puhua. Hyvin hän kyllä vaistoaa tuntemukseni, ja kymmenen pistettä siitä ymmärryksestä mitä siltä suunnalta saan. Mutta siltikin - antakaa olla jo, ex ja uusi nainen!! Lakatkaa kilpailemasta lasten suosiolla ja esittämällä muuta kuin olette (ex!).