Eilen illalla kaipasin Toista ensimmäisen kerran niin, että seksi oli päällimmäisenä ajatuksena. Ja viikonloppuna olisi mahdollista nähdä, Toiselle sopisi kumpi vaan päivä mutta minä en vastannut siihen viestiin vielä mitään. Houkuttaa kyllä, mutta josko voisin tehdä tilanteen sellaiseksi, että näkisimme muiden seurassa emmekä kahden. Haluaisin kuitenkin nähdä... Ääh, niin helppoa olisi sortua!

Mies oli juonut eilen jonkun oluen. Saunottuaan laittoi partavettä ja ilmoitti minulle "menevänsä nukkumaan jos en hänellä mitään tee". Siis kuinka? Totesi vielä (mennessään kuopuksen kanssa telttaan nukkumaan), että ei hän lasta varten partavettä laittanut. Aha, jaaha, tuo oli siis "hienovarainen" vihjaus, että voisiko olla jotain seksiä tänään. Ja mies oli siis muutaman kaljan juonut ja ilmeisen väsynyt (illalla klo 22) ja kaikki tuo esitettiin valmiiksi närkästyneellä äänellä (rivien välissä luki heti, että et sä kuitenkaan...). Joo en.

Apua! Jätin aamuksi kirjelapun pöydälle, että tuli pikkaisen paha mieli tuosta tavasta esittää asiat, että eikö sen seksin pitäisi olla kivaa ja iloa aiheuttavaa (molemminpuolin) eikä sellaista, että nyt olikin jo kahden päivän tauko joten tänään sit. Mukavaa työpäivää ja parempaa mieltä.

Hip hei. Kaikki työpäivät on tällä viikolla olleet tosi pitkiä (12-14 tuntisia) ja huomenna olisi yhdet juhlat illalla. Siellä on tarjolla alkoholia ja paikalla 14 lähintä naapuriamme, jännä miettiä, että mitenkähän menee... saako hävetä silmät päästä.