Miehen ollessa kesälomalla huomaan etten kaipaa toista niin paljon. Täytyy silti sanoa niin paljon, sillä kyllä toinen ajatuksissani on. Koittaakohan joskus vielä se päivä, että huomaan olleeni ajattelematta häntä koko päivänä ? Aamulla herättyäni, tai illalla nukkumaan mennessä, unen tuloa odotellessa ? Se on joskus ihanaa ajatella, muistella menneitä tai miettiä tulevaa. Tosin näillä näkymin tulevaisuuden miettiminen ei ole kovin järkevää, enemmän pitäisi tsempata itseään miettimään, että meillä ei ole mitään...

En vaan voi sille mitään. Viime viikonloppuna tunsin mustasukkaisuutta kun toisella oli omia menoja tässä lähettyvillä. Lopulta tajusin nauraa itselleni, sillä tiesin missä toinen meni ja kenen kanssa, mustasukkaisuus johtui lähinnä halustani tavata toinen. Tapasimmekin seuraavana päivänä ja vietimme monta mukavaa tuntia yhdessä, vaikka emme kahdestaan. Ne toisiimme luodut silmäykset ja hymyt piilossa muiden selkien takana, ne puhuvat meidän kieltämme. Toisen luomat silmäykset minuun kun lähdin bikineissäni uimaan. Tiesin niin hyvin mitä toinen ajatteli !

Tässähän palataan niihin tunnelmiin, kun kaikki oli vielä niin uutta. Tämän pitäisi tuntua ihan joltain muulta, eikä siltä, että jokainen sentti ihossa kaipaa kosketusta ja pienikin hipaisu tuntuu sähköiskulta. Koitamme olla koskematta toisiamme, mutta jäädessämme kahden toinen laittaa kätensä kädelleni ja silittää. Hyväilee sormiani ja silittää käsivarttani. Emme sano mitään. Kuinka minun onkaan tehnyt mieli painautua häntä vasten ja tuntea kädet joka puolella ! Tiedän tunteen olevan molemminpuolinen.

Sen verran lipsuin, että toisen mennessä nukkumaan halasin häntä kunnolla. Toinen veti minut päällensä ja puristi tiukasti. Ei hemmetti, tässähän on kuin teinityttö ensirakkautensa kanssa ja saa kiksejä siitä, että joku halaa. "Tää tekee kipeetä", sanoin minä ja toinen nyökkäisi, "niin tekee".

Ajatuksissani tunnen kätesi kaikkialla. Suudelmat niskassani. Kätesi hyväilevät pakaroitani (tiedän sinun olevan hulluna takapuoleeni) ja minä seison edessäsi silmät kiinni. En tiedä mihin kosket seuraavaksi. Riisut minua ja sytytät ihoni sentti kerrallaan. Valutat öljyä pitkin hartioitani ja selkääni ja katsot kuinka se valuu pakaroitani pitkin reisilleni. Minä valun myös.